Praktisch

Contact opnemen met ons?


Voor een snel antwoord, vermeld zoveel mogelijk informatie in uw mail, zoals waar het optreden zou plaatsvinden, hoe lang het zou moeten duren, welk soort locatie (tent, open lucht, grote of kleine zaal,...), of er PA-materiaal, frontversterking of belichting voorzien is,...Voor kleine lokalen of tuinfeesten hebben we genoeg aan ons eigen geluidsmateriaal. Voor grotere zalen, kermissen en dergelijke geven wij er de voorkeur aan dat u zelf zorgt voor het nodige PA-materiaal.


We werken met een contract en een technische fiche, en een vergoeding volgens de 'Kleine vergoedingenregeling'. Voor 2017 is dit ons standaardcontract (wordt aangepast aan de situatie) en onze technische fiche en rider.


U kan ons boeken via ons mailadres.
Playlist


Deze lijst is NIET onze eigenlijke playlist, maar bevat wel nummers die we mogelijk spelen, en dient vooral om een idee te geven van het genre muziek dat we brengen.

U kan ons natuurlijk altijd - op voorhand - vragen om een bepaald verzoeknummer te spelen, vb. een openingsdans, maar wij behouden vanzelfsprekend het laatste woord over de playlist. En we verklappen onze grootste kleppers hier natuurlijk niet!Beautiful day - U2

Black Velvet - Alannah Myles

Candy - Iggy Pop

Great balls of fire - Jerry Lee Lewis

I will survive - Gloria Gaynor

Ik wil je - De Kreuners

I'm so excited - Pointer Sisters

I need never get old - Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

Kryptonite - 3 Doors Down

Like the way I do - Melissa Etheridge

No one knows - Queens Of The Stone Age

Nu of nooit - Tröckener Kecks

One - U2

Radar love - Golden Earring

Uptown Funk - Mark Ronson